A New Skyroom in Leatherhead

Our client found us through a NextDoor post, and someone also recommended TP Improvements to her.  The client had a bay window where the new Atlas Skyroom is, and she wanted to make a room off the bay window for entertaining guests which would let as much light in as possible and be usable all year round.

Inevitably, with a brief like this there are a number of possible solutions to achieve the client’s objective, and I took time over 3 or 4 meetings to present a variety of options, discussing each in detail until the client had created just the Skyroom that she wanted.

The price we were able to quote was extremely competitive and included all the building work, as well as the necessary liaison with the Council’s Building Control team.

From start to finish, the job took just one month to complete and the client was delighted with the result which looks amazing.

This job was both particularly satisfying and unique, as the customer designed the Skyroom to her own specification and we were able to meet her vision with a highly competitive Skyroom from Atlas, one of the best manufacturers of Skyrooms in the country.